Fönstermarkiser

fonstermarkis-alltisolskydd

Visst är det härligt när solen flödar in genom fönstret? Åtminstone en kort stund. Sedan blir det för ljust och för varmt. Lösningen är en fönstermarkis som effektivt bländar av solen, ger ett svalare rum och samtidigt låter dig behålla utsikten.

R100

Den enklaste fönstermarkisen utan kasettlåda. Fallarmar med inbyggda justerbara fjäderpaket för bästa dukspänning. R100 är främst avsedd för fönsterbrädder upp till 340 cm eller till balkong.

Manövreras med banduppdrag, bandlås eller med motor.

R200

Kompakt fönstermarkis med aluminiumkassett som skyddar markisväven mot väder och vind. Markisstativ kan erhållas av pulverlackerad aluminium i färgerna vitt, grått eller svart. Fallarmar med inbyggda justerbara fjäderpaket för bästa dukspänning. R 200 är främst avsedd för mindre och medelstora fönster i villan, kontoret, skolor mm.

Manövreras med banduppdrag, bandlås eller med motor.

postit

 

R300

Kraftig fönstermarkis i aluminiumkassett som skyddar väven. Passar alla typer av fönster från burspråket i villan till större kontorsfasader. Flera markiser kan seriekopplas rakt eller i vinkel och styras med endast en motor.

Kan även manövreras med banduppdrag.

postit

 

R300 Plus

Kraftig fönstermarkis med aluminiumkassett avsedd för större fönsterpartier på villan, kontorsfasader mm. R300 Plus levereras med extra kraftiga fallarmar och tätslutande frontprofil.

Manövreras endast med motordrift. Kan seriekopplas med motordrift.

postit

 

R400

Fönstermarkis för större glaspartier och fasader, främst till offentlig miljö.

Manövreras endast med motordrift. Kan seriekopplas med motordrift.

postit