Hitta rätt gardiner i Stockholm

Hos Allt i solskydd strävar vi efter att ha ett stort utbud av gardiner i Stockholm. Vi har noggrant och med omsorg valt ut ett flertal leverantörer och ett unikt sortiment med förhoppningen om att kunna erbjuda det där lilla extra för våra kunder.

Kontor och offentlig miljö

Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen till ert kontor, från idé till monterat och klart. Vi arbetar med de flesta leverantörer och har därför ett mycket stort urval. Gardiner finns för de flesta behov och vi har även ett stort miljöfokus. Ett stort sortiment flamskyddade gardiner finnes, med certifikat över hela världen. Ni hittar även tekniska gardiner som effektivt tar bort värmestrålning.
Vill ni ha ett besök – kontakta oss.

postit

Till hemmet

Hos oss hittar ni gardiner för alla stilar. Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen för ert hem, från idé till monterat och klart. Besök vår välsorterade butik, så kan vi se vad som blir bästa lösningen för just era fönster. Vi har även ett stort urval av dekorativa och funktionella gardinstänger. Vi kapar gardinskenor efter ert önskemål.
Kontakta oss för att boka ett hembesök

postit


Få inredningsdetaljer är så viktiga som gardiner, färgsättningen av bostadens ögon. Rätt valda gardiner kan lyfta ett helt rum och sätta karaktären och stilen som man är ute efter. Att hitta prisvärda gardiner i Stockholm som känns unika och kvalitativa är inte helt lätt eftersom vi ofta dras till de stora varuhusen. Genom att handla hos oss får du tillgång till utbudet som du inte hittar i stan och möjlighet att hitta rätt i ett omsorgsfullt utvalt sortiment som har det lilla extra.

Tips vid köp av gardiner i Stockholm


Att inreda ett rum kräver en röd tråd och något slags idé om hur man vill att det ska kännas när allt är klart. Färger harmoniserar med varandra på olika sätt och ger olika intryck beroende på hur de används. Ett rum med starka väggfärger kan med fördel inredas med enkelt skurna gardiner i sobra färger medan ett ljust rum kan dra fördel av mörkare gardiner.

Beroende på om rummet har fönster som vetter mot syd eller norr, kan det vara bra med mörkläggningsgardiner som gör att du slipper vakna av solen tidigt på sommarmorgnarna. –
Gardiner som hänger i nordligaste Sverige kan behöva ha helt andra egenskaper än gardiner i Stockholm. Färgade, men skira gardiner kan vara ett bra alternativ när du vill få in ljus men slippa insyn och i rum där gardinen enbart hänger för att vara dekorativ, kan en panel- eller hissgardin vara bra alternativ.

När du vill ha gardiner som ska hålla i flera år, se fräscha ut och inte tappa färgen är kvaliteten av avgörande betydelse. Felsydda gardiner med lösa trådar eller gardiner som bleknar är inte värda att lägga pengar på. Titta på detaljer och känn på tyget så vet du när du har hittat rätt.

Kom till oss när du vill hitta fina gardiner i Stockholm

I vårt sortiment hittar du olika slags längder, kappor och gardiner som passar vid alla tillfällen, utan att du riskerar att hänga upp samma textilier som grannen. Vi har noggrant valt ut våra märken och leverantörer och av de hundratals olika gardiner som du kan välja på, håller alla mycket hög kvalitet.

När du kommer till vår butik får du hjälp av vår kunniga och vänliga personal för att hitta gardiner som passar dig och ditt hem. Vi har hjälpt företag och privatkunder att hitta gardiner i Stockholm sedan 1983 och är uppskattade för vårt yrkesmässiga kunnande och goda service. Om du vill ha hjälp med att sätta upp gardiner kan vi förstås bistå också med sådan service. För oss handlar kvalitet inte bara om hur länge dina gardiner håller, utan också om känslan du får när du handlar hos oss.