Persienner

Med stort utbud av persienner i Stockholm


Persienner är en modern, stilig och smart lösning mot sol, för insynsskydd och passar de flesta fönster och nästan alla smaker. Vi kan erbjuda ett brett sortiment, anpassning efter kundens önskemål och lång erfarenhet till riktigt bra priser. Att hitta rätt färg och stil när du letar efter persienner i Stockholm är enkelt hos oss oavsett om du vill ha lyxiga träpersienner, stiliga stålpersienner eller någon spännande lamellfärg. Vi har expertisen som kan hjälpa dig att hitta rätt utifrån dina specifika behov.


Vad rätt persienner kan göra


Persienner har den fantastiska förmågan att kunna mörklägga ett helt rum för att sedan kunna försvinna och knappt ta någon plats alls när de inte längre behövs. De kan kombineras med markiser och gardiner och väljas utifrån färg, stil och egenskaper.

Länge fick vi leva med den typ av enkla stålpersienner som sattes upp av byggherrarna utan någon tanke på alternativa önskemål och behov. Vita snören som gulnar, går sönder och till slut slits av, är nog en bild som många kan återkoppla till. Som tur är har mycket hänt på marknaden sedan dess och även om det inte alltid märks ute i de stora varuhusen, finns idag en uppsjö av olika persienner i Stockholm att välja på.

Genom att välja en färg och ett material som harmoniserar med din inredning och stil kan persienner inte bara skydda mot sol och insyn, utan också lyfta upp rummet som inredningsdetalj. Det märks om du har köpt dina persienner hos en specialiserad handlare eller om de är köpta på det vanliga möbelvaruhuset. Det ser helt enkelt bättre ut när du har handlat hos oss.

När du vill köpa persienner i Stockholm – kom till oss!


Att välja rätt utförande ska inte behöva handla om vad som finns tillgängligt utan hur du vill ha det. Vi har under våra verksamma år samlat stor kunskap och goda kontakter med tillverkare och har ett gediget utbud där du kan hitta exakt det du vill ha. Måttbeställda och fönsteranpassade persienner ser bättre ut, känns bättre och fungerar bättre, år ut och år in, upp och ner. Du slipper skramlet av persienner om slår i fönsterbrädet och du behöver inte oroa dig över att linor eller stegband ska gå sönder eller att dina persienner ska bli böjda och slitna. Vi erbjuder enbart produkter av hög kvalitet och kan dessutom komma ut till dig och göra en behovsanalys för att hjälpa till vid specifika behov, när du vill köpa persienner i Stockholm.

Med vår monteringsservice kan vi självklart garantera att arbetet blir riktigt och snyggt utfört, precis efter dina önskemål, oavsett om de ska upp i det lilla hemmet eller i kontorsbyggnaden.


Träpersienner


Sätt din egen trägel på din träpersienn. Välj mellan olika färger och träslag.

Mått: 35 mm och 50 mm
Manövreras med lindrag eller motor

Aluminiumpersienner


Sätt din egen trägel på din aluminumpersienn. Traditionella mellanglaspersienner eller frihängande.

Mått: 16 mm, 25 mm, 35 mm, och 50 mm
Manövreras med lindrag.