Fasadmarkiser

Ventura

​​​​​​​
Ventura är en enklare vertikalmarkiser som dessutom är nätt i utseendet med sin linstyrning på sidorna. Vertikalmarkisen försedd med screenväv filtrerar solens strålar samtidigt som utsikten är bibehållen.

Teknisk information

Maxbredd: 3.2 m/enhet.
​​​​​​​Maxhöjd: 2.4 m.

Screen

​​​​​​​
Vertikalmarkisen Screen är en stabil men samtidigt en smidig markis att montera. De längsmedgående styrskenorna har spår som styr den horisontella bottenlisten som följs av väven.

Teknisk information

Maxbredd: 2.5 m.
​​​​​​​Maxhöjd: 2.8 m.

Brava

​​​​​​​
Brava löper i kraftiga styrskenor samtidigt som den smälter in fint i fasaden och höjer helheten. Vertikalmarkisen försedd med screenväv filtrerar solens strålar samtidigt som utsikten är bibehållen.

Teknisk information

Maxbredd: 3.0 m/enhet.​​​​​​​
​​​​​​​Maxhöjd: 3.0 m.

Zipscreen

​​​​​​​
Med sina raka och rena linjer, ger  Zipscreen en modern look som passar såväl det trendiga huset som det klassiska. Vertikalmarkisen skapar en harmonisk innemiljö med silande effekt av solljuset samtidigt som den behåller utsikten.

Teknisk information

Maxbredd: 5.0 m.​​​​​​​
​​​​​​​Maxhöjd: 5.0 m.
  • office-depot-1x
  • riviera-screen-2016-1a
  • riviera-screen-2018-4a
  • riviera-screen-2016-5a

R4000

​​​​​​​
Vertikalmarkis R4000 passar dagens stora fönsterpartier både i privat och offentlig miljö. Levereras med genomsiktlig screenväv för bibehållen kontakt med utsidan.

Teknisk information

Profiler: Strängpressad och pressgjuten aluminium. Standardfärg RAL 9010 vit, och 9006 grå. Valfri RAL kulör kan beställas

Väv: Screenväv av fabrikat Soltis, Sandatex eller Dickson Constant

Reglage: Levereras med motorstyrning via brytare, iphone eller fjärkontroll

Geiderfot: Mot fasad eller karm 25 mm. Min 50 mm, max 300 mm från fasad eller karm.

Vindsäkring: Vid höjd över 2300 mm levereras markisen med vindsäkringsprofil

Rek. maxmått: Bredd 4000 mm Höjd 3400 mm, eller max yta 9 kvm. Kan seriekopplas i max 3 enheter till en yta om max 18 kvm Minsta bredd med trådbunden motor 590 mm, med RTS motor 740 mm