Fönstermarkiser

Det ger inte bara ditt hem ett snyggt utseende utan ett behagligt inomhusklimat. Fönstermarkisen bländar effektivt av solen, ger ett svalare rum och samtidigt låter dig behålla utsikten.

Java


Java är utvecklad och formgiven för att passa det skandinaviska klimatet. Utan kompromisser, med omsorg om kvalitet, detaljer och funktion.
​​​​​​​
Måttanpassa på centimeternivå efter fönstret, med en maxbredd upp till 3,4 meter.

Teknisk information

Maxbredd: 3.4 m.
Armutfall: 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 cm.

Bali


Bali är en kraftig och stabil markis, men samtidigt smidig i formgivningen. Dessutom flexibel med sina möjligheter till stora dimensioner och att kunna seriekoppla flera markiser i följd.


Teknisk information

Maxbredd: 5.6 m/enhet​​​​​​​
Armutfall: 40, 50,60, 70, 80, 90, 100, 110, 120 cm.

R100


Den enklaste fönstermarkisen utan kasettlåda. Fallarmar med inbyggda justerbara fjäderpaket för bästa dukspänning. R100 är främst avsedd för fönsterbrädder upp till 340 cm eller till balkong.
​​​​​​​
Manövreras med banduppdrag, bandlås eller med motor.

Tekniska information

Maxbredd: 3.4 m.

R200


Kompakt fönstermarkis med aluminiumkassett som skyddar markisväven mot väder och vind. Markisstativ kan erhållas av pulverlackerad aluminium i färgerna vitt, grått eller svart. Fallarmar med inbyggda justerbara fjäderpaket för bästa dukspänning. R 200 är främst avsedd för mindre och medelstora fönster i villan, kontoret, skolor mm.

Manövreras med banduppdrag, bandlås eller med motor.

R300


Kraftig fönstermarkis i aluminiumkassett som skyddar väven. Passar alla typer av fönster från burspråket i villan till större kontorsfasader. Flera markiser kan seriekopplas rakt eller i vinkel och styras med endast en motor.

Kan även manövreras med banduppdrag.

R300 Plus


Kraftig fönstermarkis med aluminiumkassett avsedd för större fönsterpartier på villan, kontorsfasader mm. R300 Plus levereras med extra kraftiga fallarmar och tätslutande frontprofil.
​​​​​​​
Manövreras endast med motordrift. Kan seriekopplas med motordrift.

R400


Fönstermarkis för större glaspartier och fasader, främst till offentlig miljö.
​​​​​​​
Manövreras endast med motordrift. Kan seriekopplas med motordrift.