Tyggardiner


Kom till oss när du vill hitta fina gardiner i Stockholm


I vårt sortiment hittar du olika slags längder, kappor och gardiner som passar vid alla tillfällen, utan att du riskerar att hänga upp samma textilier som grannen. Vi har noggrant valt ut våra märken och leverantörer och av de hundratals olika gardiner som du kan välja på, håller alla mycket hög kvalitet.
När du kommer till vår butik får du hjälp av vår kunniga och vänliga personal för att hitta gardiner som passar dig och ditt hem. Vi har hjälpt företag och privatkunder att hitta gardiner i Stockholm sedan 1983 och är uppskattade för vårt yrkesmässiga kunnande och goda service. Om du vill ha hjälp med att sätta upp gardiner kan vi förstås bistå också med sådan service. För oss handlar kvalitet inte bara om hur länge dina gardiner håller, utan också om känslan du får när du handlar hos oss.

Till hemmet

Hos oss hittar ni gardiner för alla stilar. Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen för ert hem, från idé till monterat och klart. Besök vår välsorterade butik, så kan vi se vad som blir bästa lösningen för just era fönster. Vi har även ett stort urval av dekorativa och funktionella gardinstänger. Vi kapar gardinskenor efter ert önskemål.

Få inredningsdetaljer är så viktiga som gardiner, färgsättningen av bostadens ögon. Rätt valda gardiner kan lyfta ett helt rum och sätta karaktären och stilen som man är ute efter. Att hitta prisvärda gardiner i Stockholm som känns unika och kvalitativa är inte helt lätt eftersom vi ofta dras till de stora varuhusen. Genom att handla hos oss får du tillgång till utbudet som du inte hittar i stan och möjlighet att hitta rätt i ett omsorgsfullt utvalt sortiment som har det lilla extra. 
Vi har en egen syatelje och kan sy upp gardinerna precis som du vill ha dom.

Kontor och offentlig miljö

​​​​​​​Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen till ert kontor, från idé till monterat och klart. Vi arbetar med de flesta leverantörer och har därför ett mycket stort urval. Gardiner finns för de flesta behov och vi har även ett stort miljöfokus. Ett stort sortiment flamskyddade gardiner finnes, med certifikat över hela världen. Ni hittar även tekniska gardiner som effektivt tar bort värmestrålning.